Meike van de Linde

Dagvoorzitter


Dagvoorzitter


Zoek je een dagvoorzitter die inspireert, motiveert en een uitnodigende, informele sfeer weet te creëren, ongeacht het onderwerp? Iemand die mensen weet te raken, de juiste toon weet te vinden om met elkaar tot concrete resultaten te komen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik voel me als een vis in het water op alle soorten podia en ik heb een brede ontwikkeling en belangstelling. Mijn missie is om mensen te verbinden met wat voor hen van wezenlijk belang is, wat hen beweegt, en vanuit deze drijfveren daadwerkelijke resultaten te boeken. Het begeleiden van (grote) groepen tijdens een congres, seminar of cultuursessie als verbindend dagvoorzitter is iets wat ik heel graag doe; het is me op het lijf geschreven.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van het realiseren van interactieve congressen en bijeenkomsten. Ook heb ik veel ervaring met participatie-trajecten (burgerparticipatie, jongerenparticipatie). Dit vraagt een gedegen en zorgvuldige voorbereiding, want de interactie cq participatie ontstaat niet zomaar: die moet je organiseren en faciliteren met de juiste opzet, inrichting en middelen.

In de voorbereiding bevraag ik mijn opdrachtgever op wensen en doelen, zowel qua sfeer als concreet resultaat. Afhankelijk van het soort bijeenkomst interview ik ter voorbereiding sprekers, deelnemers en/of potentiële genodigden. Vervolgens breng ik advies uit over de mogelijke opzet van de bijeenkomst, inclusief de rol en bijdrage van eventuele sprekers.

Waar mogelijk streef ik naar een vernieuwende, verrassende opzet, met gebruik van bijvoorbeeld filmbeelden of  ‘app-on-screen’. Ik beschik over een breed arsenaal aan energizers en interactieve procesvormen die op diverse manieren kunnen worden ingezet. Ik schuw de onorthodoxe aanpak niet en maak er vooral graag een feestje van – het feestelijke gevoel dat ontstaat als mensen zich realiseren dat zij tot grote dingen in staat zijn, als zij geloven in hun eigen potentie en waarlijk samen optrekken.

Ik heb er al heel wat ervaring op zitten: ik werkte als dagvoorzitter/moderator onder andere voor Ministerie van Verkeer & Waterstaat, Rijkswaterstaat, Watermanagement, IPO, CDA, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Ministerie van OCW, Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid, Politie Haaglanden, VNG, Gemeente Rotterdam, Gemeente Den Haag, Ministerie van Justitie, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Kamer van Koophandel, MKB, VNO-NCW, IBM, Microsoft, Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, LTO Nederland en vele anderen.


Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?
Vul hieronder je e-mailadres in:

Mail mij.  Volg mij op Facebook  Volg mij op LinkedIn

telefoonnummer